om alla år vore som 2008 (snön har fallit)

det nya året är här och det är ljuvligt och behagligt och små små snöflingor har visat sig under den allra första dagen. och jag har fått en resa till snön. och då blir jag som lyckligast. det nya året är härligt. i natten stog jag på det högsta berget och såg ut över hela staden och det var vackert vackert. och jag blev kysst även detta tolvslaget, även om vi och våra vänner hade tolvslaget lite senare nämligen kvart över tolv på grund av vissa galna händelser. fler raketer har jag aldrig skådat och vi som skall vara medvetna om miljön. och nu när jag loggade in på höskolan mail ser jag att jag är ledig i morgon, det visste jag inte. skall nog ta mig ett bad i simhallen.

jag tror att storartade saker kommer hända under detta året. har mycket starka känslor för detta. nu skall jag inte slösa mer tid vid datorna tan ge mig själv en film eller bokavslappning såhär dagen efter degis som jag är.

kyss.

Kommentarer
Postat av: catharina

god fortsättning på det nya året!

2008-01-01 @ 23:04:41
URL: http://gallon.blogg.se
Postat av: Sarah

ja det var de faktiskt. men härligt nervöst!
det var jag som gjorde de och vet du, jag gömde mig lite fnissande bakom en kudde.. jag som annars brukar va rätt tuff;-)
LYCKA TILL!

2008-01-02 @ 15:31:23
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Sarah

Jag tyckte faktiskt att det var förvånansvärt lite raketer iår.. fast jag var i och försig inte så uppmärksam av mig. Haha, jag funderar på att uppmana skansen att hoppa över fyverkerierna iår (nästa år?) ja.. så som de gjorde efter tsunamin. Låta pengarna gå till något miljövänligarealternativ istället, eller skänka bort dem. Låter i alla fall som om du hade ett mysigt nyår

2008-01-03 @ 12:49:27
URL: http://lostdetective.blogg.se
Postat av: Julia

Älskar att det börjat snöa, det blir en så fin stämmning! Kram

2008-01-03 @ 15:14:05
URL: http://www.bagladies.webblogg.se
Postat av: Kajsa

Här faller också snön. Fint fint fint över mig och gården när jag är på väg ned till Ica. Jag tycker om att borra ned hakan i halsduken och kika fram under luggen och ögonfransarna, Lite kallt med bara öronmuffar dock men huvudet blir också varmt efter ett tag. Kram

2008-01-03 @ 16:23:20
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Sarah

vi har en deal! :D

2008-01-03 @ 18:29:44
URL: http://lostdetective.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0