har du fått andra himlar i ögonen?








i böckerna jag läser är jag alltid en person i boken. den jag känner mest för. kanske är det en hund eller den 56 åriga mördaren. mitt liv funkar liksom på det viset. jag snurrar in mig på en tråd och behöver få vara kvar där tills trådrullen är tillräckligt stor. oftast finns det så många orosmoln och distrationsmoment i vardagen att jag sällan kommer fram dit jag önskar. ibland, som idag, orkar jag inte stanna upp och sortera mina intryck trots att jag vet hur jag gör och att jag borde. jag orkar bara inte göra det. uppdelningen tar sådan energi att jag hellre sluggas in i kaoset än försöker att struktuerar men misslyckas ändå. trots att kaoset tog över idag, en kort stund, klarade jag att få upp mig ur djupet och nu är jag tröttare än jag varit på mycket länge. åh sköna säng nu kommer jag.



___




Kommentarer
Postat av: malin

Tröjan är från H&M herrar, 79,-

2008-07-25 @ 11:34:22
URL: http://vidnamnmalin.blogg.se/
Postat av: kajsa

så mycket det finns att få kaos av. jag vet hur svårt det är att stänga av vissa delar runt omkring sig. men det rä nog så du behöver göra. koncentrrara sig massor på det som skall göras, kanske kan det bli enklare.



vilket fint klotter!



puss.

2008-07-25 @ 23:13:32
Postat av: V

sv: okej, nu kommer typ världshistoriens senaste svar här, men bilderna är från knutby. inte så mycket gotland kanske, men fint är det :) vilka intressanta tankar kring att vara någon karaktär i böckerna. jag kan nog aldrig riktigt "gå in" så mycket i handlingen. men jag önskar jag kunde det ibland.

2008-07-26 @ 17:46:55
URL: http://psalmijanuari.blogg.se/
Postat av: hjartesmil

eg er alltid den yngste personen i boka, eller den litt vittige bikarakteren. kven er du i ei bok?

2008-07-27 @ 00:15:15
URL: http://hjartesmil.blogg.no
Postat av: Jenny

Intressant och vackert skrivet!

2008-07-31 @ 09:26:37
URL: http://balansgang.blogspot.com/
Postat av: kajsa

Jag har aldrig tänkt på det så. Att man liksom väljer en person i boken som man är. Man väljer att kanske sympatisera med och fördjupoa sig i. Men nu när jag läser det så känns det som något ganska naturligt faktiskt.

2008-08-01 @ 20:55:42
URL: http://aenigma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0