prickar & ränder.




***



idag är jag allt. kaffe & te. varm & kall. kär men bitter.

ibland orkar jag inte så mycket, ibland orkar jag allt. som att orka bestämma sig att ta sig för dagens sysslor. som jag sitter och funderar på nu. det är ju så fruktansvärt tråkigt att vika tvätt, så varför göra det? det är mycket enklare att använda de kläderna igen så slipper jag vika dem. som att orka bära ut tidningshögen, vad får jag för det. ingen blir glad när tidningarna är borta (inte heller jag) så jag skippar det.


skall försöka ringa ett telefonsamtal. det känns svårt men jag tror ändå det kan bli så enkelt. men samtidigt när någons liv har vänt snabbt kan det vara svårt att ta orden ur munnen. som privatperson är det väldigt svårt att ta tag i dessa situationer, mycket bättre är jag när jag arbetar. då tänker jag mer logiskt och mindre hjärtligt (som tur är). önskar ändå jag kunde förena hjärtat och logiken, för det har jag väldigt svårt för..

när mina grubblerier enbart leder mig till samma plats undrar jag hur ni tar tag i er själva när livet rinner utan spännande inslag? hur ni orkar dammsuga och hur ni gör för att bestämma er för en promenad när allt pekar nedåt?


***




Kommentarer
Postat av: kajsa

Jag är mest bitter idag. Och det gör mig ledsen. Mitt hjärta känner sig så himla himla ensam.

2008-11-10 @ 15:26:51
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Sanna

Om det är till någon tröst, så förstår jag hur du känner. En så enkel sak som att öppna posten eller damsuga ett rum känns som ett veckolångt projekt.. Nu vet du ju att jag äter medicin nuförtiden, men innan dess hade jag faktiskt lite strategier också. Den huvudsakliga: distraktion. Om man gör nånting annat vansinnigt roligt en liten stund kan man med lite tur hoppa in i den tråkiga sysslan sen utan att stanna upp och tänka efter för mycket på det. Vika tvätten har jag bara en lösning på. Titta på TV/film medans du gör det. Funkar mer eller mindre alltid för mig. Kram på dig, hoppas kvällen blir bättre än dagen.

2008-11-10 @ 16:38:10
URL: http://missdeliana.blogspot.com
Postat av: nathalie

ja gosh vad man känner igen. men du jag brukar börja med det halvjobbiga först. typ boka tvättid, slänga glas och plocka bort. sen tar man något av det tyngre och så fortsätter man. allt behövs inte göras på en dag!

2008-11-10 @ 19:47:32
URL: http://ruddy.blogg.se/
Postat av: Kalle

ja det är trist att vika tvätt

tråkigare att stryka

och jag har en stor hög här

2008-11-10 @ 20:03:10
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: Rosita

"kär men bitter." Fint!

2008-11-10 @ 21:32:39
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Karin

not any more. precis som jag skrev i inlägget. aspartam i light också

2008-11-10 @ 21:41:12
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0