en kväll i juli.




träffade J idag efter en lugn dag vid sjön. vi pratade om hur vi var när vi fanns i samma verklighet för många år sedan. Hur hemskt varmt det var så jobbet och hur vissa människor står ut med den trågsynhet som finns i mindre samhällen. J  berättar vad en gammal jobbarkompis hade sagt om mig idag när han berättade att vi skulle ses idag. Jag skrattar men funderar samtidigt på om hon verkligen menade att jag var en förlorade för att jag gjorde andra saker av mitt liv än att arbeta på ett lager och skvallra sig igenom dagarna. Att jag var ung, naiv och vågade säga ifrån även till chefen (som var helt förbjudet, speciellt för tjejer). Jag är glad att jag var som jag var och skrattar när J berättar att hon älskade min härliga röda hårfärg men att hon inte ville säga det till mig då för längesedan.

Sedan tog jag älsklingen i handen och gick hemåt i ett göteborg vackrare än någonsin. Det glittrade och värmen fanns kvar och när vi stannade och kysstes försvann jag ett ögonblick. För att jag älskar just det jag befinner mig i just nu. Och för att jag vet vilka som står på min sida när jag gråter. För dem som vågar se på när tårar faller och rösten tar slut. Jag har sådana vänner och bröder. Och himlen som var rosa nästan retade mig för jag ville stanna kvar i det tillfllet för evigt evigt..









Kommentarer
Postat av: Emma

Go´morgon. Du har en saka tt hämta hos mig denna soliga morgon i juli

kram

Emma

2009-07-02 @ 07:23:28
URL: http://livskrafter.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Låter nästan som en text som skulle kunna ha beskrivit en julikväll i mitt liv...



Förstår inte småstadsfenomenet att alltid veta "bäst" om alla andra. Har man inget eget liv att intressera sig av? Å andra sidan kan det ibland vara roligt att höra hur en historia artat sig och på vägen helt spårat ut.



Kram på dig

2009-07-02 @ 09:47:33
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Lilla Fröken

Jag förstår inte riktigt det där med att inte våga yttra komplimanger. Hennes ord om ditt röda hårsvall hade ju betytt mer om du själv hade fått höra henne säga det till dig än så där på omvägar...

2009-07-02 @ 18:58:43
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: TuvaMinnaLinn

Jag är också på den platsen, då jag skulle kunna pausa varje dag och leva den om om igen för resten av livet.

2009-07-02 @ 21:30:20
URL: http://www.tuvaminnalinn.se
Postat av: Kajsa

Skriv på. Jag gillar. Kram

2009-07-02 @ 22:28:39
URL: http://whythis.blogg.se/
Postat av: nicolina

så himla fint allt låter.

2009-07-04 @ 19:20:02
URL: http://dimmigadagar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0