min härliga helg (och min tråkiga rubrik).
fin helg, mycket svett, en jobbig tanke och många bra människor. vissa människor är så mjuka och formbara att jag kan njuta av tystnaden i deras sällskap, andra är ounsamma och har någon mur runt omkring sig som aldrig går att bryta. det finns något vackert därinne men som de har så svårt att släppa fritt. och jag gillar när insidan ligger framför mina fötter. de jag älskar mest är nog de som har svårt att ljuga, jag tänker på dig lille O och undrar och tänker så vackra tankar om dig. jag jag kramar min pojke och vet allt, och allt är bra.

i morgon skall jag på cykelutflykt. har fått en stilla sjö tipsad att jag borde besöka. bara jag och vattnet och cykeln som skall umgås i morgon.
Kommentarer
Postat av: Ellinor

Låter som en underbar måndag väntar dig. Önskar att även jag kunde ta cykeln och leta upp en avskild och lugn plats. Men det återstår två arbetsdagar innan jag får njuta av lite ledigt.

Kram på dig

2009-06-29 @ 06:18:15
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: LOVISA

vatten, cykel och sol. simpla saker som vi lätt tar förgivet men som kan ge så mycket lycka. fining.

2009-06-29 @ 09:48:51
URL: http://tidtid.blogg.se/
Postat av: maria

Vad mysigt det låter. Jag vill också cykla ensam till en sjö!

2009-07-01 @ 23:46:35
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: TuvaMinnaLinn

Det är roligt att du säger det för jag tycker likadant. Min pojkvän var inne på din blogg en dag och sa till mig sen att han tyckte att du påminde om mig, ditt sätt att skriva och se saker. Så kanske är det så, att man kan uppleva någon som en vän då de delar ens tankegångar..oavsett om man nånsin träffats. De tror jag.

2009-07-02 @ 21:58:06
URL: http://www.tuvaminnalinn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0