Kristallnätter del 18.


***


 

 


18.
De vaknade av stormande vindar utanför sjöboden. Anna blev övertalad om att stanna hemma från skolan den dagen. Till frukost gjorde de pannkakor och åt blåbärssylt till. Sedan tog de en lång promenad över klippor och det var som att de kröp närmare varandra för varje steg de gick. De bestämde sig för att leta snökristaller hela natten och de skulle dela på te-termosen och äta lussekatter natten igenom. Snart var deras tid med varandra slut och de kysstes i varje steg den dagen.

 

 

***

 



Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:...

Jag hoppas verkligen att du tror rätt.

detta är inget jag vill skriva om.. men jag gjorde de bästa jag kunde!



Grattis snart själv till inlämningen.

jej för jullov :D

2008-12-18 @ 15:56:32
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: josefine

åh underbara, fina berättalse! den lyser verkligen upp decemberdagarna och berör. ja, vem är jag egentligen... svår och oändlig fråga. en av mina drömmar är att få arbeta med det skrivna språket på ett eller annat sätt. lycklig blev jag för några månader sedan när jag fick den möjligheten. nu skriver jag för en tidning på frilans och är så fantastiskt glad!



denna höst har jag arbetat på ett bokförlag, och nu i vinter ska jag jobba som skidlärare. sen så är jag lärarvikarie lite då och då också.



en annan dröm jag har är att tågluffa runt i indien, helt ensam. bara med öppna ögon och skrivbok. hoppas att du känner att du vet lite mer om vem jag är nu :) vem är då du? och vad är dina drömmar?

2008-12-18 @ 18:19:08
URL: http://senapsgul.blogspot.com
Postat av: julia.

oh. vad får du allt ifrån människa! underbart!

2008-12-18 @ 20:43:55
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: cornelia

underbart!

2008-12-20 @ 20:03:51
URL: http://corneliacorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0