min dröm (och verklighet).

***

jag drömde om dig inatt. att vi sågs, trots att vi inte setts på flera flera månader. runt omkring oss fanns ditt liv, husen staden, gatorna. ditt ansikte var fullt av glädjetårar och jag levde i verkligheten i natt. vi pratade som förr, du grät mot min axel och du sa de svåraste orden och jag tog enbart emot din olycka. jag saknar dig så fruktansvärt mycket. jag vill inte tro att det är över vår vänskap. jag vill finnas för dig som jag gjorde den gången allt föll och du hade inga livlinor kvar. jag vill på något sätt göra verkligheten mer tydlig för dig trots att dimman är tjock. min vän är alltid kvar jag vill bara ha han just här NU NU NU! det gör ont utan dina ögon fulla av glädje och liv. jag hoppas du drömmer om mig på samma starka sätt, för vi lovade ju varandra. jag vill att du tänker på oss och längtar till framtiden, det blir enklare, jag vet. jag saknar honom.***
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsa! Tak for kommentaren hos mig:-) Jep, det er super sjovt at dyrke sine egne krydderurter. Hvis jeg havde en have, ville jeg også have masser af grøntsager!

Hej hej

2009-05-11 @ 21:47:17
URL: http://julieroberts.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Saknad är en jobbig känsla som man ofta önskar att man slapp känna. Den kan göra så ont, särskilt när det gäller någon som står en nära och någon man håller av.

2009-05-11 @ 21:51:26
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Svar: japp, du kan dina hemtrakter =)

2009-05-11 @ 23:10:00
URL: http://whythis.blogg.se/
Postat av: josefine

så himla vackert. liksom alltid. du skriver oerhört fängslande. tack för det.

2009-05-12 @ 11:39:06
URL: http://senapsgul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0